013/1Reklám és marketing megoldások

Hogy miért fontos a marketing? Csak egy okból: mert növelni tudja vállalkozása profitját. És ez egy elég jó ok. Persze csak ha jól csinálnják.

Egy példa: Jelenleg több, mint 300 energiaital verseng egymással. Ezek közül csak egy a Red Bull – bár a szó hallatán legtöbbünknek ez jut először az eszébe. A cég, amely bevételeinek 1/3-át fordítja marketingre, ennek összege már a 2006-os évben is elérte az 1milliárd Eurót, 2016-ban pedig megközelítette az 1,6milliárdot. Dietrich Mateschitz szerint pontosan ez sikerük egyik záloga, hiszen versenytársaik soha nem költöttek eleget marketing tevékenységre.

083/2Fotózózás, plakátok, reklámanyagok

Megfelelő modell, profi fotós stáb, kiváló grafikus. Ez mindenképpen kell a jó reklámhoz.

033/3Rendezvények, promóciók, vásárlásösztönzések

Egy rendezvény sikere sok mindenen múlik. Az alap koncepció és a reklám mellett többek között a hangosításon, a világosításon, a látványelemeken, a programokon, és azon, aki mindezt jól kézben tudja tartani, a műsorvezetőn. Ezt mi is tudjuk, ezért csak kiváló szakembereket ajánlunk partnereinknek.

A reklám lényege

hogy megcsendüljön a kassza! Ezért fontos, hogy hatékony legyen. Ha nincs átgondolva, akkor a pénz jelentős részét csak kidobjuk!

Mert a reklám is egy befektetés, és ha jó, akkor jövedelmező!

a bevételek növekedése!


Kapcsolat